Nurdanbilen 2 ay 5 günlük Bebeğimin bugün yüzü kulakları biraz soğuk geldi ateşini ölçüyorum 35.8 çıkıyor normal mi bu?üzerini iyice örttüm ama daha düşer mi bilemedim endişelendim.tecrübeli anneler bilgi verebilir Mi?internetten bakıyorum 36 olmalı diyor ama 35.7-35.8 düşük ateş mi,korkmalımıyım
Prensinannesi23 Nurdanbilen çok düşük değil canım üşümüş olabilir ayağına çorap giydir ama çokta üstünü örtme bu seferde yükselir ara ara ölç ateş ölçerin dijital mi koltuk altı mı?
Nurdanbilen Prensinannesi23 ayağında çorap vardı zaten üzeride iki kat giyimli içten zıbın üzerinde de uzun kollu bi badi var.dijital ateşölçer motorolanın kulaktan ölçüyorum.kaç olursa endişelenmeliyim?yeni anne olunca böyle herşeyde panikliyorum
Nurdanbilen Portakal içinde inçe bi zıbın onun üstünde de badi var uzun kollu ev biraz serin diye öyle giydirdim Ela07 normal yani,teşekkür ederim.geceden beri uyku uyumadım ya daha fazla düşer mi diye
Nurdanbilen Portakal içinde inçe bi zıbın onun üstünde de badi var uzun kollu ev biraz serin diye öyle giydirdim
Portakal Nurdanbilen hı o normal ya bende öyle giydiriyorum çünkü bizim evde çok serin biz bile battaniyesiz 4 5 gece anca yattık😂