Minikbirbebek 13ay 15günlük yürüyor ama tutunup kalkmıyor yattığında oturmuyor oturunca yatmıyor yani yürüme dışında hiç bişey yapamıyor başına gelen varmı nasıl bi çözüm buldunuz
Babyloveee Minikbirbebek merhaba, bebeğiniz ne zaman kalktı kendi kendine ya da tutunarak bi.sorun muymuş bu durum şuanda bizde aynı durumdayız da :(
Minikbirbebek Babyloveee 18bucuk aylık Koltuklara yeni yeni tutunmaya başladı Hala yere tek oturamıyor birine tutunması gerek Ve yerde tekse kalkamıyor tutunmadan
Dlshnn3 Babyloveee benimki 9 aylık koltuklara tutunup kalkıyor bana tutunup kalkıyor yatarken oturuyor otururken yatıyor ayaktayken oturuyor ne zaman yapıyorlar diye sormuşsunuz cevaplamak istedim
Babyloveee Minikbirbebek peki bir yere götürdünğz mü kendi kendine mi öğrendi götürdğyseniz nasıl bir geri dönüş aldınız
Babyloveee Minikbirbebek yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim inşallah benim bebeğimde de bi problem yoktur o da 15 aylık bakalım bekliyorum bende. bi umut oldunuz gerçekten teşekkür ederim yavrunuzla sağlıcakla kalın 🙏🏻😍❤️
Dlshnn3 Minikbirbebek hadi yaa canı istememiştir ama belki sağlık problemi olsa başka şekilde ortaya çıkardı