Demura Merhaba, Oğlum 9 aylık, havalar soğumaya başladı diye çorap giydirmeye çalışıyorum ama asla ayağında tutmuyor. Buna bir çözümü olan var mı patikli alt mı kullanmak lazım?
Dimitrina_kovaceva Demura benim kızım da 6-10 aylar arasında asla çorap durdurmadı ayağında. 1 çift çorabı sabahtan akşama kadar 30 kez giydirdiğim bazen yılıp giydirmedigim oldu. Hatta bu dönemin çoğunun yaza denk gelmesine mutlu oldum 😅 ama olsun. Şuan 13 aylık 10-11 aydan beri çıkarmıyor çoraplarını. Ayağında duruyor. Eğer çok kafana takıyorsan çoraptolon diye bişey var e bebekte gördüm çoraplı pantolon birleşik. Çıkaramıyor.. Ondan alacaktım alışmasaydı. Tavsiye ederim
Parsveannesi Demura ben ince corap giydiriyorum sonra patikli alt sonra patiksiz alt ustune de süslü ayicikli arabali corap giydiriyorum ayaklari cok üşüyor boyle oldugunda normal sicaklikta oluyor
Deryasa Demura geçen arkadaşım aynımşeyi sordu böyle patikli çoraplar var alt tabanı ayakkabı tabanı gibi üstü çorap ve uzun yani sıcacık tutuyor her e bebekte var 39 TL ye aldım geçen hafta onun dışında kilotlu çorap giydirebilirain çıkaramaz 😀
Demura Melis2015 teşekkür ederim ayak kısmı direkt çorap gibi olan bir şey mi yoksa normal kapalı ayaklı olanlardan mı?
Demura Dimitrina_kovaceva teşekkür ederim inceleyeyim dediğiniz şeyi, şimdi kışa denk geldi ya ben de ondan ne yapacağımı bilemedim yoksa evde çorapsız durmasını tercih ederim ama havalar soğumaya başlıyor 🙈
Demura Parsveannesi oo siz bayağı kat kat yapıyormuşsunuz, bana bile fenalık gelir öyle 🙈 bize doktor kendi giyindiğiniz şekilde giydirebilirsiniz dedi ama çorap işini çözemedim işte. Teşekkürler