Ceylinbebek Doğum yapalı 2 ay oldu 40 çıktıktan bir hafta sonra adet oldum üstünden iki hafta geçti yine kan geldi durumu yaşayan varmı
Z15224564 Ceylinbebek benim de iki ay oldu daha doğum kanamam bile bitmedi. Adet olsam haberim olmayacak. Bıktım ped takmaktan.
Rukiye_23 Ceylinbebek normal doğum mu yaptın.Bende bu şekil oldum ve son adetten sonra hala olmadım 1 buçuk ay oluyor.normal yani
ezgialbyrk Ceylinbebek bende aynı durumu yaşadım 70 günü geçkin bir kanamam oldu asla bitmicek sandım seni çok iyi anlıyorum geçicek merak etme. Bende çok araştırdım burda da sormuştum hatta içini rahat tut seninle aynı durumda olan çok kişi var
atlasrl ben de aynı konuda bir baslık açmıstım. lohusalık bitmeden regl oldum, bitti iki üç gün sonra tekrar basladı az az kanamalarım oluyor. emzirdikçe ve sağdıkça kanama olduğunu fark ettim.
Brcnbd Benim de 26. günden beri 3 gün duruo tekrar başlıo 2 ay oldu 1 haftadır kesildi gibi inşallah tekrar başlamaz. Siz adet olduğunuza emin misiniz çünkü doktorum da durup durup tekrar başlayabilir endişelenme demişti
Aleyndeniz Benim kanamam da 70 gün sürdü artık kafayı yemek üzereydim yazın sıcağında sürekli ped takıyordum. 4 ay oldu doğum yapalı regl olmadım henüz
Aleyndeniz Merve0653 doktora gitmedim çevremde doğum yapan herkes bunun normal olduğunu söyledi şehir dışındaydım zaten bitmeseydi dönünce gidecektim, dönene kadar bitti. Bilmiyorum belki de gitmeliydim ama herhangi bir sorunum yok şu an
Deryasa Ceylinbebek benim lohusa kanamam 45 gun surdu tan bitti dedim 1 hafta sinra yine geldi 2 gun bi daha kesildi 4. Ayda direk adet olmaya basladim