Azramina Doğduğundan beri gece 1 kez bile uyanmayan bebeğim 10 aylık oldu . Gece en az 3 kez uyanıyor 🥲bu dönemde normal mi ?
salakmisincemilee Azramina 8.aydan beri uyku düzeni denen bişey kalmadı kurulu bebek gibiydi kızım uyku saatleri çok düzenliydi 1buçuk 2 aydır kendi kendine uyuyan kızım asla uyumak istemiyor gece yarısına kadar oturuyoruz 1 2 saat sonra ağlayarak uyanıyor geri uykuya döndürmek imkandız şu an 9 ay 13 günlük
Azramina salakmisincemilee offf neden böyle acaba ya 😥geçer umarım . Uykusuzluktan Pert oldum . Bugün 5 de uyandı . 6 gibi zor uyuttum . Sonra hazırlanma vs işe gidiyorum . 😟 hiç dinlenmiyorum .
salakmisincemilee Azramina biz 3 te uyuduk 6 da uyandı karnını doyurdum işe geldim ben 2 aydır yatak yüzü görmüyorum koltukta kanepede uyuyakalıyorum🥺🥺
uykularharamolduuu 9ay 22 günlük 2 gündür kabus gibiyiz. O kadar düzenli gece uykusu vardı. Ama berbat bir hal almaya başlıyor çığlıklarla ağlayarak uyanmak. Uykuya geçişte direnmek ağlamak. Atak mı ne bilmiyorum ama çok değişti düzen