Mrvunluu 7 aylığız ve dişi patladı ama çok acı çekiyor yavrum gündüzleri hiç durmuyor ağlıyor sakinleştiremiyorum ne kadar sürecek 4 gündür bu şekilde tecrübeli anneler nolur bana söyleyin ne kadar sürer huzursuzluğu, ateşi yok şükür ama çok ağlıyor 😞
Zumra57 Mrvunluu ağzına soğuk bişeyler verin mesela havuç gibi salatalık gibi bizim kızda çıkarttı şimdi üst alt diğer dişleri de bi anda çıkartmaya çalışıyor dişleri çok zor çıkıyo bende de durum aynı sürekli okuyun jeller var. Diş erlerine sürülen ferahlık veriyor uyuşturuyo bi doktora da danışın birde diş granülü var tetagil diye ben tetagilden çok fayda görmedim ama dama sürdüğüm jel rahatlatmıştı doktora danışıp alın isterseniz
Zumra57 Mrvunluu soğuk şeyler damaklarını rahatlatıyor agrıyı hafifletiyor bu süreç biraz uzun ve yorucu malesef 🥺
Nazlican Mrvunluu Diş ufukta gözükene kadar ağrı, vs yapar derler ne kadar doğru bilmiyorum ama jel alın sürün az da olsa rahatlatıyor. Masaj yapın diş etlerine, çok zor Allah ikinizinde yardımcısı olsun
Mrvunluu Zumra57 Jel sürüyorum ama hiç dinmiyor sanki bilmiyorum gerçekten herseyi geçtim ağlamasına çok üzülüyorum şu 4 gündür yıprandım çocuğumu öyle gördükçe
Mrvunluu Zumra57 Ben 1 hafta falan sürer diye düşünüyordum hep ama uzun olursa Allah yardımcısı olsun yavrumun 😞