mervemir- Kızlarr iyi akşamlar, annem bebeğime 1 yaş doğum günün de hediye almak istiyor ne alayım diye sorup duruyor of kafam karıştı aklıma bişey gelmiyor sizin aileniz ne aldı yada ne isterdiniz fikir verir misiniz
pogacayanakk mervemir- biri bana ne alayım diye sorsa süperstar derdim bebeklere çok yakıştırıyorum kendi bebeğime de alma düşüncem var
Seymust mervemir- Annem doğum gününde giyeceği elbiseyi aldı Kız kardeşim kızımın odasına halı aldı Erkek kardeşim bebek telsizi aldı
Denizzz88 mervemir- babam oğluma altın nazar boncuğu aldı hem ömür boyu saklamak için hatırası var hemde her kıyafetine takıyorum nazar boncuğunu. Abim de ilk spor ayakkabısını aldı. Eşim ve benim hediyemiz de ebeveyn kontrollü bisikletlerden aldık
acemiannE40_ mervemir- kizlar guzel fikirler vermi ama benim gonlum altindan yana bileklik falan alabilir altın en iyi hediyedir bence😅😅😅😅😅😅
mervemir- acemiannE40_ ya annem çeyrek takayım diyor ama ben de hatıra kalsın diyorum çeyreği bozdururuz çünkü 😅 babaanesi de çeyrek takacakmış bide, bide erkek bebek nedense künye çk hoşuma gitmiyor
Pogcayanakannesii mervemir- annem magnetlerini yaptırdı birde süslerinş falan aldı. Babamda evde gymeye ayakkabı almıstı ilkadım ayakkabsı
acemiannE40_ mervemir- vallaha benimki kiz ama babanesi gece dedi halasi kunye aldi bende burma bilezik alicak kucugunden dedi bende burma bilezikleri cok seviyirum kiz bebebklwrden onlarda adet gelin bebekle eve gelince takarlarmis aldtini hastanede ceyrek takti ama evine gidince takicakmis