[silindi] Merhaba annelerim kızım 5 gün önce doğdu 2-3 gündür vajinasından şeffaf bir akıntı geliyor sümüksü şekilde internette normal olduğu söyleniyor yarın da kontrolümüz var doktora soracağım ama burda başına gelen oldu mu acaba doktorunuz ne dedi? İçim biraz rahat eder sabaha kadar hem😕
yerlersenietipuf [silindi] bebeğim bı haftalikti hastanede yatıyodukm altını değiştirirken bende farkettim akıntı tarzı biseydi. Doktora sorduğumda emzirdigin için anneden gecebiliyo hormonlarla alakalı bı sorun yok demişti doktor. Kız bebeklerde olabiliyormuş
Buse68 [silindi] normal canım benim kızımda kan gelmişti doktora sordum senin hormonlarından dolayı geliyo dedi hiç birsıkıntı yok çok şükür şimdi beyaz akıntı geliyor arada
Esrasemra [silindi] korkma canım hormonlardan dolayı yeni doğan kız bebeklerde görülmesi gayet normalmiş bende bilmezdim ilk gördüğümde telaşlandım panik yaptim doktora gittim normal olduğunu hatta bizim 40 mız çıkana kadar bir kaç kez daha göreceksin demişti doktor evet bir kere daha olmuştu oydu bir dahada görmedim
[silindi] yerlersenietipuf ne kadar sürdü peki bu akıntı 😓 canımı çok sıkıyor yarın kontrol olmasa çoktan gitmiştim zaten doktora 😓
TlhErva65 [silindi] normal kizimda aynı öyle oldu doktora sordum normal dedi daha yenidogan olduğu için karnındaki pislik geliyor si ziciniz rahat etsin diye yine doktora sorun
Ecemasel Kız bebeklerinde akıntı olması normal, vajina içini kaka bulaşmadıkça temizlemeyin, o akıntı onu hastalıklardan yani idrar yolu enfeksiyonu dan koruyor, içiniz rahat olsun
yerlersenietipuf Ecemasel vajina içi demissiniz. Benimde 50 günlük kızımda vajinasının içinde beyazımsı krem tarzı şeyler var. Ben pislik birikiyo falan diye temizlemeye cakisiyorum. Normal mi yani temizlemeyimmi
Ecemasel yerlersenietipuf hayır temizlemeyin sadece kaka bulaşmışsa temizleyin diğer türlü beyaz kalıcak doktorumuz kesinlikle temizleme dedi bana çünkü