Prensannesiyimm Kızlar eşim dün balık tutmuştu bugün pişirdim yedik oğlumda yedi yaklaşık bir iki saat oldu süt istedi vermek istemedim ama durmadı verdim zehirler mi
biryazmasali Prensannesiyimm hiç bir sorun olmaz bir de kendiniz tutmşssunz me gün tutulduğu belli restoranlarda yiyip bi kaç saat sonra mama süt verdiğim çok oldu orda önemli olan balığın bozulmamş ve çok eski olması uygun şartlar sağlanmadan hiç bir sıkıntı olmaz endişe etmeyin
Melooo26 Prensannesiyimm o yanlış bir bilgiymis doktorumuz söylemişti eğer balık tazeyse hiçbir şey olmazmış 🌸
Papatyamkuzum Prensannesiyimm taze balıktan bişey olmaz. Korkmayın. Mesela balıkların yanında yoğurtlu meze olur. Balık bayatsa zehirler.
BaharBebek34 Ben kızıma balıktan önce ve sonra hep süt verdim, bir sorun olmadı. Anne sütü ile balık zehirleme yapmaz. Başlığı uygun koşullarda sakladıysanız bir sorun olmayacaktır, endişe etmeyin😇🙏
Prensannesiyimm BaharBebek34 temizleyip dolabın en soğuk yerinde tuttum zaten dün tutulmuştu tazeydi ama yinede korkuyorum işte
Melooo26 Prensannesiyimm kalbinizi bozmayın Allah korusun bir şey olacak olsa fark ederdiniz balığı da eşiniz tutmuş Allah’ım bütün evlatları korusun 🌸🙏