Hkshkshsk Elizaninanasi01 hangi gün yatar bilmiyorum ama evet zam yapılmış ama Kasım ayında yatan parada zam olucak
Elizaninanasi01 Birkucukeylulmeselesi evet 1 yıl boyunca verilecek şu an en az 450 en fazla 600 yatıyor dar gelirli ailelere veriliyor e devletten sosyal yardım başvuru hizmetinden başvuru yapıyorsunuz
Elizaninanasi01 Hkshkshsk bu ay bekliyordum zammı gerçekten hiç bir şeye yetişemiyoruz bu biraz katkı sağladı
Hkshkshsk Elizaninanasi01 gerçekten öyle bende başvurdum geçen ay 1 hafta önce başvurum kabul edildi inslalah hemen yatar cidden bugün bebeğime mama gaz damlası aldım 310 TL tutu daha bez bile almadım bari bebeğime bez mama parası yatar ya asi yaptircam 5 kuruş param yok eşim 2 aydır çalışmıyordu iş buldu oda önümüzdeki ay yatar para asi parasini nereden bulcam 2 asi 1500 tutuyor devlet hiç biseye yardım etmiyor çocuklu ailelere
marscicegi Birkucukeylulmeselesi yok yok, girin e devletinize sosyal yardım hizmetleri sayfasına girip başvuru kısmından yapın başvurunuzu şartları değerlendirmeye alıyorlar hemen yapın diğer aya yetişir belki başvurunuz sonuçlanırsa paranız kasımda yatmış bile olabilir yapın başvuruyu simdiden
Toprakmelissa marscicegi ben 2 hafta önce başvurdum halaa değerlendirmede diyor ne zaman çıkar sizce bilginiz varmı
Birkucukeylulmeselesi marscicegi yok bana çıkmaz zaten asker eşiyim ablam için soruyorum canım eşim bize verilmiyor başvurmada zaten dedi
minisbalam Toprakmelissa 2 ay önce başvurdum hala sonuçlanmamış. Sonuçlanmadığı için yeni başvuruda yapamıyorum ne yazık ki. Kimisinin 1 ay icinde sonuçlanıyor.
marscicegi Toprakmelissa belli olmuyor ya, ilçedeki vakıflar alıyor incelemeye, vakfinizin hızına göre değişir, benimki 20 günde falan açıklanmıştı 1 aydan fazla açıklananda var bisey demek zor bakın durun siz
minisbalam Toprakmelissa ne yazık ki iptal edilmiyor. Süreci sonuçlandırmadıkları müddetçe herhangi bir şey yapamıyoruz
Birkucukeylulmeselesi Fdme ablamın kaynıyla kayınbabasıgil ayrı alıyorlar ablamda başvuracak verilir bence şansınızı deneyin