BuglemKaan Bebegim 13 aylik desteksiz henuz tam yuruyemiyor normal mi bu suzin bebekleriniz ne zamn yuruydu
Melooo26 BuglemKaan normal benim bebeğimde 15 aylık koltuklara tutunur yürür elimden tutar yürür bir yerlere tutunup kalkar adım atmaktan korkuyor bırakınca bir sdim atıyor hop oturuyor hepsi zamanını bekliyor sağlıklı olsunlar da 🌸🙏
Slmnese BuglemKaan benim iki çocuğumda 10 aylıkken yürüdü ama çevremde geç yürüyen çok sağlıklı çocuk var
yigitinaannesii 18 aylığa kadar normal diyorlar. Max 20 ay sanırım. 18+10 da bebeğim yürümeye başladı🙂
Melooo26 Kızlar durum güncelliyorum bebeğim dün ilk kez desteksiz adımlarını attı çok şükür 🙏 darısı bekleyen tüm anne babalara 👌🤲 🌸 merak etmeyin hepsi vaktini bekliyor 🌸 asıl maratonum şimdi başladı 🤣
BuglemKaan motheroftwoangels saqliklari yerinde olsun bakalim bizimki ne zamn yuricek ☺ her bebek qelisimi farkli ewt ama cewrenin etkiside bastrmiyo deqil 🤷🏻♀️
motheroftwoangels BuglemKaan onlara kalsa yarın evlendirirler bosverin onları gerçekten çok gereksizler. Sağlıklı olduktan sonra hiç bur sorun yok 18 aya kadar. Bu durum sizi tedirgin ediyorsa sadece doktora danisin birilerine sorarsanız hep moraliniz bozulur