yyesilintonu Kızım 5 bucuk aylik oldu hala saclari yok diyecek kadar az. Sıfıra vurmayı düşünüyoruz sizler ne yaptınız bu süreçte doktorunuz biseu onerdimi
Esra_Deva yyesilintonu saç kazıtmanın bildiğim kadarıyla ve doktorumuzun söylediği bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok. Psikolojik olarak yapmak istiyorsanız sizin tercihiniz elbette. Benim kızımda doğduğundan beri az saçlı. Birazda genetik tabii. 15 aylık kızım Ben kazıtmadım. Kazıtmayacağım da
Ucansupurge yyesilintonu Sıfıra vurmanın saç çıkarttığına yada arttirdigina dair bilimsel hiç bir kanıt yok canım. Daha ufak bebisin zamanla çıkar 🤗 Benim kızım aşırı saçlı doğdu baya gurdu neredeyse hepsi döküldü. 6.aydsn sonra yavaş yavaş geri çıktı ❤️ şimdi yaşında çok güzel luleleri var 🌺
Valtameriii yyesilintonu hamileyken midem aşırı yanıyordu ve çocuğum baya bi saçlı doğdu ama gün geçtikçe arkaları döküldü önleri iyice uzadı gözüne giriyordu bende saçma sapan uzamasın diye kazıttım 3 aylıktı şuan 5 aylık yavaş yavaş çıkmaya başladı daha gür gibi geliyor bana eskiden inceydi
Haydinn yyesilintonu ben inanmıyorum öyle bir şeye kızımı hep erkek sanarlardı 15 aylık olduk yavaş yavaş uzuyor yine de sizin bileceğiniz iş tabi ben kıyamam ☺️
Nesli29 Benim oğlum da beş buçuk aylık dökülmeleri yeni durdu zaten yani tabi ki az olacak ne bekliyorsunuz ki. Bence kazıtmak mantıksız pek işe yaramaz biraz sabırlı olun elbet artacak