Eflinveannesi58 Günde kaç kez ve kaç damla kullandınız bebeğim mama ile besleniyor sknti olurmu illa anne sütü mü olması lazım eczacı eşime memeden sonra demiş eşim mama kullanıyor diyince çok olumlu yaklaşmamis kullanamazmiyiz bu ilacı😭
Deletedmom_101 Eflinveannesi58 ben emziyordum ancak bunun meme mama alakası yokki karnı yok olsun yeter
Hazen Eflinveannesi58 bende mama kullanıyorum bizde bu damladan kullandık çok memnun kaldık hatta rahatlattı kızımı biraz brn ilk başta tok karnına veriyorum 6 saatte bir 10 damla Kusmaya başladı ara ara doktor aç karnına kullanmam gerektiğini söyledi bazen 10 damla yetersiz kalıyordu doktorumuz 13-15 damlaya çıkardı
havva4242 Ne alaka ki bize öyle bisey diyen olmadı bende mama kullanıyorum 3 aydır kullanıyorum 3 öğün 15 damla yanına da probiyotik olarak maflor plus kullanıyorum 3 öğün 6 damla
Eflinveannesi58 havva4242 ay bilmiyorum ki eczacı demiş eşimde bende şaşırdık saçma geldi bize de ama sektörün içinde oldukları için bir bildikleri mi var acaba dedik 🤦🏻♀️
Eflinveannesi58 Yasmnnnn ay bilmiyorum ki eczacı demiş eşimde bende şaşırdık saçma geldi bize de ama sektörün içinde oldukları için bir bildikleri mi var acaba dedik 🤦🏻♀️
Yasmnnnn Eflinveannesi58 doktorunuza sorun ama hiç bir etkisi olmadı bizde yani hatta en iyi gelen damla oldu kızıma diğerleri iyi gelmedi