AhsenMeryem6169 Kızlar bebeğim sabahaa kadar uyumuyor eller ayaklar hareket uyutmuyo sabah 7 e düşüyor nasıl uyutum deneyimli annelerr
Srfnr1 AhsenMeryem6169 ben elini kolunu sariyorum hareket ettikce uykusu dagiliyo iyice dalınca aciyorum elini kolunu.uykuya dalmasi icinde emziriyorum biraz emiyo meme agzinda uykuya daliyo
Meldaa Aynı dert bende de var 6 buçuk aylık yarım saatte bir uyanır mı bır cocuk artık napıcagımı şaşırdım
Mmbd AhsenMeryem6169 banyo + masaj + emzirme + yatak yapsaniz? Uykudan once banyo Cok guzel rahatlatir Ben hergun yaptiririm uykudan once
D16 Kızlar en güzel çözüm banyo yaptrın . Güzelce yıkayın sonra emzirin hemen uyuyolar . Bndede aynı sorun vardı. Bn uyutamadığım zaman banyo yaptroyorum hafif scak suyla. Hemen mayışıyo . Bnim oğlum da 2 aylık
Hicranaysima Bizde henüz uyumadık 3 ay 20 günlük olduk malesef dogdugundan beridir saat 1.2 den önce uyumaz.Gündüz uykusuda hiç yok halim perişan😔 iyi olan tek şey derin uykuya gecti mi kesintisiz uyumasi 🙏
Miraymahramli Benimde bebegim suan uyumuyor ama her gece ayni degil asla bir duzen oturmadi. Kundak cok denedim. Ellerini ille disari cikariyor. Fazla hareketli