BMA Ilk baslarda oglum tutmuyordu bi posta arkadas dene falan yazmıştı bende bugun emzirdim oglum tutuyo artik onceden ucu yoktu alamıyordu ağzına yapamıyordu şimdi tuttu sütte geliyor kesilmemis hamdolsun 3 bucuk ayda sorum şu emzirmek istiyorum tek göğüs yeterli gelmiyor digerinede başlayıp devam edicem ama HİC emziremedigim icin cok kalın ser ucu nasıl yumuşar ucu eme eme mi yoksa bi teknigu varmıdir yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Gonul_celen BMA malesef 2 gün emzirmeyin yine göğüsler acıyor emdikçe o acı kaybolıyor ama emmedigi an yada daha emmeden sık emmeye döndüğü an bile göğüslerde o acı oluyor tek çare acıya acıya emzirmek 🤷🏼♀️
BMA Sibel0637 saol canim ya ceske bi yolu olsa cok acıttı cunki suan kan gibi kipkirmizi bide tas gibi az ezince canim gidiyo digeri alismis bisi hissetmiyorum
BMA Gonul_celen uff demeyin ya valla mama vermek istemiyorum insaAllah düzelir mamaya gerek kalmaz cunki mamayi hic sevmiyor
BMA Melekbebis2 tamam canim ede gogus ucu kremi var kullaniyorum suan da insaAllah ucu bian once yumusar
BMA Gonul_celen dogrudur ama 1 saat once emzirdim kanadi resmen burda okuyodum kanadi diye inanasim gelmiyodu basima geldi yandi resmen baya kanadi