Nergis24 Kızlar eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz . Bende onun için özel bir kaç videomu çektim. Ve beğenmedim sildim. Geri dönüşümden de sildim. İçime bir kuşku düştü bu silinen video ve fotoğraflar nereye gidiyor ? Birinin eline geçer mi ?
Merve_bolat Nergis24 sanmam öyle olsa Allah bilir kimlerin neleri vardır ve ifşa olur çıkardı bir yeden
Birkucukumutcuk Nergis24 bilgisayarınızdan silseniz de tamamen silinmiş olmuyor. Bazı programlarla silinen dosyaları geri getirebilmek mümkün. Bilgisayarınıza format dahi atmış olsanız geri getirmek mümkün. Bu anlamda bilgisayarı satarken harddiski değiştirmek en mantıklı çözüm olur. Bunun haricinde kimse sizin dosyalarınıza erisemez
Nergis24 Tiffany çöp kutusundan sildim . Allah’ım birilerinin eline geçerse kendimi oldureyim daha iyi
Nergis24 Birkucukumutcuk bazı uygulamalar fotoğraf ve videolara erişim izni felan istiyor ya öyle bir şekilde kötü niyetli internet kullanıcılarının eline geçmez değil mi
Birkucukumutcuk Nergis24 telefonda da hafızaya kaydedici programlar kullanıyorsan dikkatli olmalısın. Örneğin fotoğraflarını ve videolarını Google fotoğraflara kaydediyorsan geçme ihtimali her zaman vardır. Bu nedenle bu tipvideoları cok önemli değilse yedeklememekte fayda var
Nergis24 Birkucukumutcuk herhangi bir yedekleme programı kullanmıyorum. Google fotoğraf yedeklemem kapalı