Merve_bolat muhammedyusa 4 ay çok erken ben beş buçuk aylıkken başladım üçgün kuralıyla sebzelerden başladım kabak havuç sonra yoğurt sonra meyve ile bitirdim 6 aylığız şimdide sebze çorbası tarhana falan veriyorum
Betul-08 muhammedyusa 5 aydan önce başlanmasını tavsiye etmiyor doktorlar bence 1 ay sonra başlayın niye bu kadar erken başlamak istiyorsunuz sebebi var mı
Asym33 muhammedyusa Canım mama kullanıyoruz 4 aylıkken ebe ek gıdaya yavaştan başla demişti ama ben başlamadım çok küçük bağırsaklarını bozabilir diye haftaya 5 aylık olacağız yavaştan baslicgim tadimlara bence 1 ay daha bekle
papucumunrockcisi muhammedyusa 4aylikken bebek ek gidayla hemen doymayacak zaten. Tek öğün vereceksini çünkü. Bence devam sütü verin 5. Ayda da ek gidaya baslayin. Bebek ek gidayi iyi yediginde de mamayi kesersiniz. Tabii ki doktorunuz ve siz en iyisini bilirsiniz.
muhammedyusa Betul-08 anne sütümun kilo aldirmadigini ve mama kullanmam gerektiğini söyledi Dr.oyle yapıyorum o yüzden de mama yerine ek gıda vermek istiyorum
Betul-08 muhammedyusa anladım canım doktorlar daha iyi bilir tabi sende annesi olarak daha iyi bilirsin bebeğini
Serra_Annesi 5 buçuk aylıkken başladım 4 ay çok erken. Havuç, kabak, patates, yoğurtla başladım sonra meyveleri yavaş yavaş tattırdım. 6 ay 10 günlüğüz çorbalar yapıyorum püreler vs
Serra_Annesi Ek gıda doyumluk degil tadımlıktır. 1 yaşına kadar ana besin anne sütü yada formül mamadır. Sütün yetmiyorsa mutlaka mama ver en azından yaşına kadar