tineanigra Mustafacan- süt ürünleri alerjisi yoksa tabii ki verin. Kefir yoğurt ve peynir bunlar oldukça faydalı
CizerBirAnne Mustafacan- niye bi şey olsun ki, aksine çok faydalı 😊 kızım 7 aylık, ek gıdaya başladığımızdan beri veriyorum ben.
Mustafacan- tineanigra ya komsum vrme dedi daha kucuk flnn bende bugun ilk defa verdim bisey olmaz ins genelde yogurt yiyo alerjisi olmuo ondan bklm
Mustafacan- CizerBirAnne icine ekmek koyup versem biraz bisey olmaz dime yada bibrona koyup icireyyimi sence
CizerBirAnne Mustafacan- ekmek veriyorsanız olabilir tabi. Ama biberon için biraz fazla kıvamlı olabilir kefir, sulandırıp koyabilirsiniz biberona.
CizerBirAnne adenly kendim mayalıyorum. Ama mayalayamazsanız kefirzadem markasını öneririm, içerik açısından en iyisi o. Genelde migroslarda var. Ona bulamazsanız da içim kefirin de içeriği güzel.
CizerBirAnne Balbebeginannesiiii canlı mayadan yapmıyorum ben, onu temiz tutmak zor açıkçası. Migrosta tozu satılıyor, onla yapıyorum.
Kuzularinanasi Mustafacan- ben ek gidaya baslayinca basladim kefire 7 aylik falandi.hala da cok sever 6 yasinda.kefir cok faydali birsey zaten tabiki verin
Kuzularinanasi Mustafacan- altinkilic marka da verdigim oluyor kendim de yapiyorum canli mayam var.sulukta veriyordum bebekken alistirma bardagi veya cay bardagi ile iciriyordum