Dilaraaaaaaa Lazere gitcektim fakat kardeşim bunu al dedi benimde kafam karıştı sizce bu nasıl bir ürün kullanan var mı yada yakınınizdan kullanan memnun musunuz
ipekkizimmm Dilaraaaaaaa ay bende var ama kullanamiyorum hatta burda post acmistim kimse yazmadi emzirme doneminde kullanilir mi diye. duzenli kullanimda etki ediyomus
Bebetooo_123 Dilaraaaaaaa Bende var belli bi dönem kullandım tüylerimde bayağı bir azalma oldu.Şimdi pek yapmıyorum bazen zor geliyor direkt tıraş bıçağı yapıp geçiyorum ama yine seyrek çıkıyor siz düşünün nasıl etkili olduğunu
Elif_1309 Dilaraaaaaaa bende var canım inan hamilelikti fln kullanmadım ama bu kış ins düzenli kullanacam bildiğim kadarıyla bitirmiyir ki benim kuzenim 12 seans lazare gitmiş nerdeyse aynı gibi duruyor bu sadece azaltır çıkmasını uzun tutar
Dilaraaaaaaa Elif_1309 annm ile kardeşimde lazere gitti onlarında bitmedi kardesimde bu al en azından sen biliyorsun nerde kalmış kendin ugras daha iyi dedi
Bebetooo_123 Dilaraaaaaaa Benim de çok düşük ama en yüksek 5 te kullanmama rağmen bikini bölgesi hariç hissetmiyorum artık alışıyor vücudun zamanla
Seymapala Dilaraaaaaaa ben lazer yaptırmıştım ondan sonra çıkanları tek tük bununla alıyordum acımıyordu haliyle