Alimmmm Huriye89 lütfen benimkinede bakarmısınız kime yazdıysam dönüş olmadı aynı durumdayım sürekli ağlamaklıyız 30nisanda dogdu erkek bebek beklenen 3 mayıstı
Orkidemm Huriye89 ama simdi bende desem sinirlenirmisiniz 🙋♀️😊 kiz bebek beklenen tarih 24 nisan doğumu 12 nisan. 12:32
Orkidemm Huriye89 bu 4 ay ataginin bitmesine dimi. Bu arada 38 haftaliga göre beklenen tarih 24 nisan 40 haftaliga göre 2 mayis. Yani program 24 nisan diyordu. Beklenen 2 mayis olup dogan 12 nisana bakabilirmisin. allah razi olsun. Hakkini helal et 🤱🙋♀️❣
Aliekremim Ahsenimm bebegınızın tam dogum trihi nedir benım 11.05.2019 ve bızde cok kotu halledeyız 1 haftadır degısık desısık aglıyor kucak istıyor acaba bendemı ataktyım
Ahsenimm Aliekremim bizimki de 14.05.2019 Huriye89 bizde aynı öyleyiz hatta bende düşündüm bugün götürmeyi babası gelince sustu 2 saat sonra geri başa sardık
Humam Huriye89 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Nasıl geçecek bu günler gündz gram uyku yok mahvoldum ya ev iş güç duruyo yemk bile yapamyrm lavaboya banyoya giremyorum😔😔