Suflee Oglumun uyku duzeni bozuldu resmen. Huysuz surekli agliyor. Uyuyup besigine alinca hemen uyaniyor.. sizde de boyle oldu mu? Atak buyume haftasi Olabilir mi?
Deletedmom_23 Suflee Benim kuzu gibi oğlum da aynı şekilde oldu 1 haftadır. Ben hasta ondan diye düşünüyordum ama bilemedim
Badeninannesi1 Suflee benimki de bir yaşına girmek üzere ve akşam kesintisiz uyuyan çocuk şimdilerde uyuyor 1 saat sonra uyanıp gece 1-2 lere kadar uyumuyor atak haftasında yada dişten artık anlayamıyorum
Sila007 Suflee bizde aynı durumdayız geceleri uyku düzeni gayet düzgündü şimdi uyumuyor uykusu var ama uykusu da yok gibi sallanmak istiyor uykuya dalınca beşiğine koyuyorum poposunı yukarı kaldırıyor sağa sola devrilip kendini uyandırıp dikiliyor ayağa mahvoldum 3 gündür
Suflee Deletedmom_23 gece uykusu Cok guzeldi sabaha kdar uyurdu simdi gece 10 kere kalkiyor agliyor. Ya dis ya usuttu Bilmiyorum cozemedim😪
Elaaras 13 aylık kızım şu sıralar cok zorluyor.gece zaten önce de çok uyandırdı ama şimdi sürekli kucak ve emmek istiyor.yere oturtunca ağlama krizleri geçiriyor
Deletedmom_23 Suflee Benimkide öyle oldu. Önceden sabaha kadar uyurdu. Ama benimki 1 haftadır hasta. Hasta olduğundan beri böyle
MucizeKalbim Uyku gerilemesi yaşıyor sonrasında da 9. Büyüme atağı başlayacak. İsterseniz büyüme atakları e kitabımı gönderebilirim. Mail adresinizi özelden yazın
Alpannesi11- Aynı şeyleri bende yaşıyorum yaşından 10 gün geçti. Sizinkilere ek olarak ağzına koyduğum şeyleri çıkartıyor yemiyor. Kafayı yemek üzereyim. Bunun bi çaresi var mı nasıl yiyecek bu çocuk ?
Elifardenn Aynı şekilde 1yasına grdgnden berı ağlama krizleri gece uykusu zaten zordu tam allak bullak oldu bu gece kalkıp aglama krizlerine gryr