Keremikoo Merhaba anneler, Bebek esyalarini makineye attim bi tanesinin boyasi digerlerini de lekelemis. Nasil cikar ne kullanmak lazim tavsiyelerinizi bekliyorum😔
Ysmn11-11 Keremikoo ben eşimin eşofmaninda yaşadım renklilerle birlikte attmis bazı çamaşırlar boyanmış özellikle açık renk tshirtler daha sonra onları beyazlarla yıkadım bir kaç sefer öyle öyle öyle cıktı ama çok zor cıktı bazı çamaşırlarda hala var eşim ne var ne yok doldurmuş
Keremikoo Ysmn11-11 cok sinir oldum yeni aldigim camasirlariydi biri ceket birde. Renklilere gecmis beyaza olsa basardim camasir suyunu da. Canım sıkıldı
Ysmn11-11 Keremikoo gerçekten şinir bozucu eşimin tshirtler.m kaç defa attım beyazlarla bilmiyorum açık renk olunca beyazların deterjanı farklı zaten onunla.yikayinca baya baya geçti aslı kendi rengine döndü
Fdme Keremikoo yaaa benim beyaz pantolnma kizim dolma kalemle çizmiş nasil cikarablrm.Camasir suyuna bassammi acaba ?Maknye attm çıkmadı
Keremikoo Fdme ay hic bilmiyorum. Tukenmez kalem cikaran leke cikaricilar var onlar cikarir mi acaba.
Keremikoo yusufmertmom ama yikildim şu an. Renk toplayan mendiller ya da vanish falan cikarmaz mi ki of.