SeymanurHalime meraba hanimlar, kizim 20 gunluk, birkac gundur yanimda yani yatagimin icinde yatarak emzirip uyutuyorum bel agrim oldugu icin. bunun herhangi kötü yani varmi? bessige koydugum an uyaniyor, surekli kalkip almaktan yoruldum…
Kuzeybabyy SeymanurHalime daha çok küçük çok tehlikeli bir durum yorgun olursunuz uyuyakalıp bebeğe zarar verebilirsiniz emzirdikten sonea güzelce gazını çıkarp yatağa koymanız en doğru olanı
Merveeemeeliss SeymanurHalime bebek çok küçük hemde alıştırma büyüdüğündede zorluk çekersin üşenme kalk koy ağrışarın oluyor biliyorum ama yapıcak bişi yok
anayimbenn SeymanurHalime emzir gazını al yatağına koy çok küçük ve allah korusun uyku hali. Risk olabilecek olan her şeyden kaçınılmalısın.
Ysgl26 Daha çok küçük allah korusun üzerine yatasın uyuyakalırsın biyerine zarar verirsin. Beşiğine koy uyuyunca.. hem alışsın beşiğine yoksa hep yanında yatmak ister. Ben de geceleri yatarak emziriyorum yatakta uyuyunca beşiğine yatıyorum çünkü senin kokunla uyumaya alışıyo hep yanında yatmak istiyo sonra