MatmazelDeniz Hanimlar siz olsaniz 2+1 balkonsuz ama bahcesi olan tam onunde cocuk parki olan(820 bin) bir daireyi mi alirdiniz yoksa 3+1 balkonlu ama bahcesiz(920)bir daireyi mi alrdiniz? İkiside carsiya yakin mesafede.
BarlasMomm MatmazelDeniz aslinda esya durumunuza bagli benim 2+1 e esyam sigmaz. 3+1 alirim ev alcak olsam. Birde sizin balkon mu bahce mi secimi yapmaniz lazim. Ben balkon secerdim. Bahceli yerlerde kucuk bocekler cok oluyor.
DemetF MatmazelDeniz eger kucuk bir aileysek odalar yetiyosa 2+1 alirdim bahce insana huzur veriyor coxuklar oynar mangal yaparsin kedi kopek beslersin guzel meyve agaclari yada kucuk bir bahce yaparsin
BuzluKahve MatmazelDeniz metrekaresi büyükse, bahçe tamamen bana ait olacaksa ve tek çocukla kalacaksam onu alırdım.
MatmazelDeniz DemetF benim cocuklar cok seviyor bahceyi topragi ama bnde soyle düşünüyorum insanin cani sıkıldığında bi balkona çıkıp hava almak ıstiyor ne bilim balkonda bi kahve keyfi yapmak istiyor
BarlasMomm MatmazelDeniz bnce almayin. Benim kiz kardesim yuksek giris bahceli evde oturuyor. Boceklerle basi dertte çok. Siz bilirsiniz yine tabi
DemetF MatmazelDeniz balkonla bahce ayni sey degil mi simdi evi bilmiyorum ama cardak falan da yapilir ama 2 side guze bence inslh birinden birini alirsiniz
MatmazelDeniz DemetF cok tesekkr ederim insllh nasip olurda aliriz ev sahihi birden kirayi 1.250 den 2.100 e cikardi 7aydir oturuyoruz sadece baktik care yok alalim diyoruz insllh kismet olur
Naciye07 Ben olsam 3 artı 1 i secerim. Olduğunuz gibi kalmayacaksınız zaman çabuk geçiyor. Çocuklar çok çabuk yetişiyor ☺️☺️☺️
MatmazelDeniz BuzluKahve bahceyi vuyuk ihtimal diger dairelerde kullanir 2 oglum var metre karesi çok buyuk degil
Slmnese Kesinlikle bahçe katı olanı almam. Bir kere tozu toprağı çok olur Sokaktaki herkesin sesini direk duyarsınız ayrıca park hemen karşınızdaymış yazın sesi gürültüsü bitmez Ayrıca 3+1 çocuklu ev için daha avantajlı
DemetF MatmazelDeniz oyle bir sansiniz varsa iyi yaparsiniz biz 3750 oturuyoruz cok ucuz diyoruz buralarda en kotu ev 7 binden basliyor kirasi