Mathxteacher Baby pure bebek bezi aldım dün 56lı 3 numara 75 TL ödedim. Kullandım şuanlık sıkıntı yok gibi. Bez yeni çıkmış galba organik olduğunu iddia ediyor paket kullanan var mı başka?
Ipekcankar Mathxteacher 2 yasina grldi prima prima diye helak etmisim kendimi. Minniese gectim gayet iyi
biruykusuzanne Mathxteacher Migrosta dün 1. Ürünü alana 2. Ürün %60 indirimliydi. İki bazanın altını da Molfix ve sleppy ile stokladım. Bölgenize bakın belki hala devam eden yerler vardır inanılmaz uyguna geldi 80 tane Molfix 120 TL 🙈
livanurvealpinannesi61 Mathxteacher kullananlar dan çok şikayet var yan bantları kısa sızdırma VS yapıyor diye.
Mathxteacher livanurvealpinannesi61 evet bana da Bant kısa geldi ama sızdırma yok bakalım pişik de yok
1merve1ipek Bu markayı ben de kullandım tesadüfen denk geldim şok markette denemek için aldık ve sleepy den çokta bir farkını görmedim pişik taşma vs falan da yapmadı hiç fena değil bence kullanılır 👍🏻
Mathxteacher Elizaninanasi01 evet bi de dün gece de bebeğim memede uyuyakalınca değiştirmedim bezini uyku sorunu yaşayan bi bebek çünkü. 5 6 saat falan durdu bez Bugün pişik olmuş onla uğraşıyorum şuan çok canı yanıyor yavrumun
Mathxteacher Elferk ben evin yakınındaki bi marketten aldım ama internette de var Trendyol da satılıyor şuan