Ebrubhdr Kızlar 20 günlük bebeğim burnunu nasık temizleyecem sizler nasıl temizlediniz yardımcı olur musunuz ? :)
Dilaraortacc Ebrubhdr yenidogan bebeklere burun aspiratöru önerilmiyor istersen eczaneden serum fizyolojik al enjektorle 5 cc şık burnuna hapsirarak atar o ya da direkt bebekler için olan okyanus suyu al fisfis şeklinde ben onu kullanıyorum çok rahatlatiyor
Esoca38 Ebrubhdr yenidoğan bebeklerde otribebe nazal burun aspiratör almıştık biz serum sıkıp onunla çekip temizliyorduk. Şimdi 10 aylık durmadıgi için yerinde serum fizyolojik yapıyorum 😂
Gzdzeynep Ebrubhdr bebeğin aktif ememibiliyorsa ve burnu tıkalı değilse temizleme demişti bize doktorumuz
tazeanneeeee Dilaraortacc 5cc yenidoğn için çok fazla 3cc ile başlayabilir biz 5ccye 2. aydan sonra geçtik
Dilruba_1 sarmaliklahana banyoyla temizleniyor mu acaba bizde bir sorun yaşamadık 3 aydır hiç temizlemedim ama banyo sonrası akıyordu zaten siliyordum o yeterli oluyordur herhalde burnu boşalıyor zaten ekstra temizlemek mi gerek acaba
Dilaraortacc tazeanneeeee yaa bizimkine hemşire 5 cc vermiştir aşırı tikaliydi nefes almakta zorlaniyordu ondan sanırım 3 gün boyunca 5 cc verdik sonra direkt okyanus suyu aldim daha rahat hem
sarmaliklahana Dilruba_1 Yooo bence gerek yok. 3 aylıkken kızım üşütttüğü için burnu tıkanmıştı nefes almıyordu yani o yüzden aspiratör ile acıyorum yoksa kullanmadım bile. Birde 9 aylıkken aynı oldu ozman kullandık 🤭