Deletedmom_35 Kızlar bu tencerede bişey pişirilemez değil mi ? Isıyı mı korkuyor ? Birde kahvaltı seti çaydanlık var porselen kullanan var mı satıcam değerlendiremezsem 😅
Deletedmom_35 NurY yok atmadım canım çeyizde alınan porselen tencereler var ya bilir herkes zaten bide kahvaltı takımının çaydanlığı
Gryffindor Deletedmom_35 O zaman sat gitsin bir işe yaramıyor. Yani çorbayı pişirip o tencereye döküp masaya getirmekten başka 😃
Deletedmom_35 Gryffindor fiyatlarından haberin var mı ? Letgoya falan baktım millet 40-50 tlye satıyo 😂 hiç satmam daha iyi bide ben koydum 250 tlden millet diyecek tencerenin içinde ne var 😂
Gryffindor Deletedmom_35 😃😃40-50 mi ama boş durunca da çok yer kaplıyor ya. Şöyle evinin dekorunda bir renge boyayıp çiçek falan koy
Ysgl26 Ben özellikle o tencere olmayan setten aldım. Misafir gelşnce güya çorba falan koyuluyor şık olsun diye.. yoğurt falan mayalayan var. Çok mantkklı bişy değil yani boşuna kalabalık. Verin birine gitsin satmayla uğraşmayın kşmse almaz
Elifin-annesi Deletedmom_35 hayir nasil aldiysam oyle duruyor 🤣 ne diye bi setlerden aldik bilmiyorum🤷♀️