Yesilim23 Canım anneler aksama ne yemek yapıyorsunuz acaba artık aklıma bşy gelmiyor fikir olur hepimizde hem ❤️
Balkizlarim Yesilim23 ıspanak yemeği patates püresi ve yoğurt çorbası yaptım bir tek kuş üzümlü pilav yapılmadı o da fıstığım bitmiş gidip alcam 🙈🙈
Mercan28 Yesilim23 değişik bişey yapmak istedim tavuklu yufka mantısı denicem tariflerde o hoşuma gitti
Tatlisannedilekk Yesilim23 tavuklu nohutlu pilav, ayran, köz patlıcan biber salatası yaptım dünden de tatlı var yeter.. 2çocukla anca bu kadar oluyor
Slmnese Akşam yemeği için kıymalı biber dolması, ıspanak ve mantar üçlüsü arasında kaldım. Bu üçlüden ikisini yapacağım bakalım💁🏻♀️ Çorba olarakta domatesli şehriye çorbası
Vanilya Yesilim23 patlıcan musakka pilav yapıcam. Hiç yapasım yok. Ama haftasonundan belirledim artık. Menü düşünmek bu yemeği yapmaktan daha berbat
AmyMom Yesilim23 kuru fasulye ve pilav istedi eşim ne zamandır yapmıyordum ama geçen fırında tavuk şiş yaptım çok güzel oldu denemediyseniz tavsiye ederim
Sgma Yesilim23 bende sabahtan yüksük çorbası ve kuru patlıcan dolması yaptım dünden de mercimek köftesi var rahatım