Annelice488 Kızlar saçma bı post diyenleriniz olacak belki ama eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz ne yapmamız lazım bu konuda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi bize
RedFlower_ Annelice488 hiç saçma değil bende bekleyim eşim için kilo almasını istiyorum diyetisyene de gitmiyor 70 den yukarı çıkamıyor
Annesiballisiii Annelice488 ekmekle makarna pilav yesin. Her şeyi ekmekle yesin. Bide gece yemek yemek kilo aldırıyor
Annelice488 RedFlower_ benim eşim aktif bir işte çalışıyor ama ben çok alsın istiyorum inşaallah bilgisi olanlar vardır
Annelice488 Annesiballisiii çok güzel yiyo 😅 değişik bir şekilde fit kaliyo ben kendimi yırtıyorum formda kalayım diye 😅
Annesiballisiii Annelice488 hshsh bünyesi öyle demek ki 😁 bende ne kadar yersem yiyeyim çok kilo almıyorum.
Annesiballisiii Annelice488 evet günde 3-4 litre kadar su içiyorum ben kendimi bildim bileli bekarken de yanımda işe gezmeye falan gideken 1 litrelik su şişesi taşırdım yanımda
Annesiballisiii Annelice488 başla hatta içine limonu dilimle 3-4 tane at nane yaprağı at 5-6 tane o şekilde iç iyi ödem atıyor o ve iştahı kesiyor
Dimitrina_kovaceva Annelice488 herkes zayıflama biliyor kilo alma bilen yok😅 bana cici bebe süt ye demişlerdi uyumadan önce yiyip uyuyorsun. Ben denedim işe yaramadı herkesin bünyesi farklı belki eşine yarar söylim yine de
Annelice488 Dimitrina_kovaceva vallahi ya zayıflamak için uğraşıyoruz 😕😅😅kız yedireyim belki işe yarar