Annelice488 Kızlar doğumdan sonra bir defa olmuştum bugün gene çağırdılar kaç defa oluyor bu aşı böyle
Vanilya Annelice488 Ya bende hamileyken oldum sonra pandemi vs gitmedim. Ama belirli aralıklarla dozlar devam edecek denmişti
YgmrEla Annelice488 toplamda 5 kez dedi hemsire., 1 ve 2.doz hamileyken oldum. 3.cüyü dogumdan sonra oldum, seneye 4 doz. Bir sonraki senede 5.doz olacağım. Hemşire senin aşı kartına yazar, bilgi verir zaten sana
Deletedmom_101 Annelice488 bı hamilelikte 1 kere oldum başka yok ama onun öncesi sağlıkta çalıştığım için 3 doz olmuştum
S_x_w Annelice488 5 e tamamlarsanız ömür boyu koruyor bir daha hamilelikte vs yaptırmıyorsunuz..2.gebeliğimde 5 e tamamladım 3. Gebeliğimde hiç aşı olmadım
Annelice488 YgmrEla aşı kartı vermediler kuzum zamanı gelince çağırıp yapıyorlar bebeğim 16 Aylik şimdide çağırdı
MucizeKalbim Annelice488 doktoruma ben olmak istemiyorum dedim bende onermiyorum zaten hastane ortamında olacaksin eskidenmiş o risk dedi.
S_x_w Annelice488 aslında bu tamamen aşıyı yapana bağlı nasıl bilmiyorum ama öyle😅 ilk 3 dozumda ebem (garip oldu biraz🤭) aynı kişiydi ve asla ağrı yapmıyordu..sonra ebe değişti ve son 2 dozda benim de birkaç gün ağrı oldu🙄