Aysenurgokduman Ayy kızlar 2 gündür mahvoldum kaynanama gittik küçük kaynım gripmis Allah’ım kıza bulaştı ateş var ağlama huzursuzluk burun ful kapalı ne kadar da açsam nolur bı yere gitmeyin salgın var çok kötü bişi Allah yardimcimiz olsun ✋
TOSPAMMM17 Aysenurgokduman çok geçmiş olsun oğlumda da var dün ishaldi bugün ateş valla dünden beri gram uyku yok sürekli mızmız ağlamaklı kucakta uyuyo şimdi
dlk1410 Aysenurgokduman Kızıma da avm bulaştı ya 2 gecedir burnu tıkalı nefes alamıyor. Uyandığı gibi burnu akıyor. Bugün sağlık ocağına götüreceğim
kokusudalin Malesef benim 3 yaşında oğlum okuldan kaptı 4 aylık kardeşe getirdi. Çocuk öyle öksürüyor ki boğazı ağrıyor belli abimiz de havale geçirecek duruma geldi acile yetiştirdik. Ortalık salgını var dedi doktor
Aysenurgokduman kokusudalin abisine çocuk aspirini al biraz kolanya ile kıvam alicak şekilde yap ez yani biraz pamuk yardımıyla gogusune sur ateşi hemen düşer merak etme ateslendiginde kesin yap bu tarifi ise yaricak eminim küçüğunede bebek viksi al uyurken ayağına ve göğüs kısmına sur ve giydir kokusunu almasın oda o şekilde atlaticak
kokusudalin Aysenurgokduman teşekkür ederim deniycem bunları da bebek için gribe ne verebilirim acaba. Öksürüğü çok var
Aysenurgokduman dlk1410 burun tikali olması çok zor ya benimkide tıkalı sürekli enjekte veriyorum bı dakika sonra Gine tikaniyo
Aysenurgokduman kokusudalin bebek çok küçük 4 aylık diosun ek gıda vermiyosun bişey tavsiye etmem ama sen bol bol nane limon ve ıhlamur tüket anne sütünden oda vitaminini alicaktir sadece calpol önerim başka bişi vermemen daha iyi ama viksi yaparsan rahatlayıp 2 3 gün içinde atlatacaktir
Aysenurgokduman Mrvll ayy sizin işiniz daha zor her gün bı çocuğun hasta olduğunu düşün ve sürekli başka bı tanesine geçtini düşün
Aysenurgokduman TOSPAMMM17 o zaman TOSPAMMM17 sütlü piskuvi yap ayağına al bide nini ac onu içerken rahatlayıp uyuyolar
TOSPAMMM17 Aysenurgokduman süt alerjisi var o dediğini yapamam çoklu besin alerjisi var önüme geleni yediremiyorum maalesef ve bildiğim kadarıyla zaten süt 1 yaş öncesi çocuklara verilmiyor