Cly01 Birkaç bir şey alacağım bebeğim 9 aylık mesela hırka alacağım içine kalın giyerse diye 2 yaş falan mı alsam diyorum siteden alışveriş yapan var mı bedenler nasıl
Melis2015 Cly01 çoraplı alt aldım bebeğim 4aylik bn 6aylik aldım tayt gibi oldu bebeğimin boyu uzun ondanmi acaba diye düşündüm ama bilmiyorum
TheBaby Cly01 Evet alabilirsin hırka ve yelek kalıplatı küçük. Ben 17 aylık kızıma 4-5 yai yelek 3 yaş kapitoneli yelek 2-3 yaş hırka aldım. Eğer olmazsa dwğişime yollayabilirsin. Çok hızlılar
Busra_14 Cly01 minicity bedenleri çok küçük benim kızım 8 aylikti 3 yaş sweat almıştım uzun bi suregiysin diye tam olmuştu beden konusu şaşırtıyor o sayfa oyuzden bıraktım almayi
Cly01 Sdkanur bazı yerlerin kalıpları küçük oluyor ya ondan sordum buradan ilk defa bişeyler alacağım
Cly01 TheBaby 2 3 yaş 9 aylık bebek için büyük mu olur kış sonuçta içine kalın bişeyler giyse diye düşündüm ama
sarmaliklahana Cly01 Kalıplar dar oluyor canım. Gecen sene bu zamanlar 10 parca almıştım genelde tulum ve alt üst takım. Büyük beden al