Birbebekkkbircicek 15 aylık ilk defa böyle oldu yeni yürümeye başladı bunun etkisi olabilir mi bi kaç kez uzun süre kaldı kakası görmedim gece kaka yapmış o da beklemiş 2 gündür pişik çok acıyor kanıyor naparsa geçer yardım edin 😭 allahım beterinden korusun üzüntüden karnıma mideme ağrı girdi😭
Momonlyn Birbebekkkbircicek Kardeşim de bebekken çok kötü olmuştu dediğiniz gibi yara gibi. doktor travozol krem verdi (mantar kremi) ama annemin kullanmadığı şey kalmamıştı bitek o iyi geldi 🤷🏻♀️ Çok geçmiş olsun
Alininannessiii04 Birbebekkkbircicek benim oğluma doktor trosyd diye bir krem vermişti çok kötü pişik olmuştu oğlum ve aşırı etkili bir krem hemen geçirdi
Azramina ZEYTİNYAĞI sür canım . Mustela , bepanthol ,sudocrem fayda etmedi tek iyi gelen zeytinyağı . Dene pişman olmazsın .
Minikminik Birbebekkkbircicek travazol çok etkili bir krem ama içindeki kortizon mu diyorlsr tsm bilmiyorum zararlıymış sağlık ocağındaki ebe ve doktora danışarak kullanın derim tekte travazol iyi gelir diye düşünüyorum
Azramina Minikminik ben tecrübemi yazdım . Kızım 9.5 aylık bez değişikliği yüzünden 2 kez pişik oldu . İkisinde de doğal zeytinyağı şak diye kesti . Tercih sizin
PamukPrensesannesii Birbebekkkbircicek hametan pomad. Lazım olunca kendime de kullanıyorum ,anında kesiyor
mertalibrother Birbebekkkbircicek kakasını bezinde unutmayı bende ıkı kez yaşadım ve fena pişmişti poposu artık evimden hamazing ve bepantolu eksik etmiyorum ikisini eşit şekilde elimin üstüne sürüp karıştırıyorum sonra bolca sürüyorum poposuna Bezi hemen takma çekmesin biraz yatsın o şekilde 2 güne geçiyor
isimsiz___ Birbebekkkbircicek bacım eczaneden advantan %1 krem var onu al sür günde 2 kere. Bana dua edersin ertesi güne bişe kalmıyor
Zlm Birbebekkkbircicek bana doktor dermitrosyd diye bı krem verdi günde bir kere ince bı tabaka halinde sur dedi diğer zamanlar sudocrem yada hametan kullan dedi 2 3 günde düzelmişti kızım onunda kaniyodu