2 ay 3 günlük bebeğim var daha önce buraya foto atmıştım vücudundaki kızarıklıklar için herkes alerji demişti, ertesi gün takibinde olduğumuz doktora gösterdim korkulacak bir şey yok dedi kan ve idrar tahlili de istedi ama her şeyi temiz çıktı çok şükür. 13 gün kadar önce başka bir doktora götürdüm rutin kontrolleri için kakasının çok mukuslu olduğunu ve arada vücudunda kızarık döküntüler olduğunu söyledim 1 ay süt ve yumurta diyeti verdi 12 gün boyunca diyeti yaptım fakat bu süreçti döküntülerde hiç bir değisiklik olmadı aksine zaman zaman daha da çoğaldı üstelik diyete başladığımdan beri de huzursuzluğu çok arttı. Bir kısım doktorlar kakasında kan ve kilo kaybı, gelişim geriliği olmadan diyet başlatmıyor bebek o besinlerden faydalanmalı diye ama bir kısım doktor da mukuslu kaka ve döküntü varsa mutlka diyet yapılmalı diyor. Bu arada şimdiye kadar kilo alımı ve gelişiniyle ilgili hiç bir sorun yaşamadık çok şükür gelişimi çok güzel, iştahlı bir bebek güzel besleniyor, kakasında en ufak bir kan vesaire hiç görmedim, diyete devam etmek istemiyorum çünkü bebeğimi alması gereken besinlerden mahrum bırakıyormuş gibi hissediyorum sizin düşünceleriniz nedir? Alerjik bebeklerinizde ne gibi belirtiler varsa ne kadar süre sonra kayboldu belirtiler deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸