Gnc27 Bebeğim rahatsız olduğu için aşırı terliyor ve teri soğuyor devamlı :( şimdi buz gibi olmuş teri soğumuş .zaten hastaydı bu şekilde artar mı daha hastalığı :( ve ne yapmalıyım ? Üzerini örtsem terler,örtmesem üşür :( ili gündür ateşi vardı
Gnc27 Yildiz52 ağrı kesici verdim en son sabah vermiştim ,şuan ateşi yok çok şükür ama aşırı terliyor :(
Yildiz52 Gnc27 anladım şuan ateşi yoksa ört üstünü biraz teryerek atar atesi ne güzel benim oglumunda ateis var bu gece baisnda bekliyorum inşallah bizimkide düşer terlerse degis üstünü sirtana bez şok
Gnc27 Yildiz52 iki gün biz de öyleydik düşmedi ateşi nöbetleşe başında bekledik .suan yok şükür .size de geçmiş olsun
Yildiz52 Gnc27 çok sağolun bende başındayım bu gece uyursan cikar falan diye korkudan gözümü yumamiyorum bu ara salgın var sanırım ilk öksürük vardı balgamlı gevrinsimdi ateis çıktı kaç gunidr okula gitmiyor kreşe yani şimdi eğer düşmezse yarında gidemicek geri kalıyor arkadaşlarından inşallah duser ya eşim beklemek istedi de ben oda erken kalkacak akşama kadar ayakta diye gonderdim annelik fedakarlık iiste.ne kadar uzun yazmiism bu arada farketmeden
Gnc27 Yildiz52 evet salgın var yeğenlerim de rahatsız ,dün ateşi yoktu bugün tekrar var 🥺doktora götürdünüz mü siz ? Ben evde ağrı kesici veriyorum bi ama yeter mi ki 😔hep kötü şeyler geliyor aklıma ağırlaşır mı diye
Gnc27 Yildiz52 ne ilaç verdi acaba ?ateş düşmemişti değil mi ? Bizim 4.günümüz hala sabah hafif ateşi vardı .neden geçmiyor anlamadım .doktora da gitmedik ama rahat değilim
Yildiz52 Gnc27 antibiyotik verdi iğne verdi iki tane onu icirdim ama alerji şurubu ve öksürük şurubu verdi şimdi nasıl bebginiz ?
Gnc27 Yildiz52 geçmiş olsun ..bebeğim sabahları bi ısınıyor vücudu 😬37.5 civarı çıkıyor ben yüzünü falan yıkıyorum geçiyor sonra .ama burnu tıkalı .dr a götürdüm ateşi yoktu biley gerek görmedi ..ama halsiz ağrı kesiciye devam edicem duruma göre
Yildiz52 Gnc27 bizimde doktora gittik biseyi yoktu ama boğazına baktı bademciklerin üst damagin tavanı göz göz yara olmuştu sesi kisiliyor mu dedi evet bazen dedim yani gözlerimle gördüm uyuudkca ateş çıkıyor zaten çok şükür iki gecedir hiç çıkmadı