miraneliz3402 Kizceler ehliyet alalı 3 sene oldu eşime dedim bana araba kullanmayı öğret oda sağolsun öğretti bugün ikinci gidisimiz trafiğe çıkardı beni ama ayaklarım çok titredi heyecanımı yenemiyorum araba kullanan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
katatonia miraneliz3402 trafiğe çıktıkça, deneyim kazandıkça heyecanınız azalacak. heyecanınızın hevesinizi yenmesine izin vermeyin.
Okya miraneliz3402 sürücü kursunda çalışıyorum nolursa olsun babadan kocadan abiden hoca olmuyor bir iki saat için bile olsa hoca tutun yan tarafta pedallar olduğu için panik olmuyorsunuz. Kendinizi daha rahat hissedersiniz hemde kendi aracınıza bir zarar gelmez olasi kaza durumunda
miraneliz3402 katatonia ayy inşallah çok yapmak istiyorum evde araba var iki çocuğum var hastane için hep eşim geliyo mecbur anneme gitmek istiyorum onu bekliyorum öğrenmek istiyorum
Eski9 miraneliz3402 insan bilmediği için böyle oluyor bilinse korkulmaz panik olunmaz peki nasıl öğrenilir bol bol sürerek sık sürerek öyle diyorlar onların yalancısıyım bende yeni aldım iki kez çıktık henüz 😁
miraneliz3402 Eski9 benimde iki oldu eşim 4. Kullanmaya kalmaz öğrenirsin pratiğin iyi diyo bir dahaki kullanımda park yapmayı öğretecekmis
Eski9 miraneliz3402 4 te öğrenilmez hergun surulse 1 ayda yalniz trafiğe çıkılır diye düşünüyorum ama ben hergun suremiyorum haftada bir iki kez sadece iki üç ayı bulur tam öğrenmem acelem yok bahara kadar baya bitiririm inşallah 😁 geçenlerde iki araç arasına yokuşta girdim şok oldum anam ne kolaymış bu dedim inanın sınavda dubalara girmek bundan daha zor vallahi ya 😁 olur inşallah kanatlanıp uçalım bizde
Gzmr21 İlk zamanlar yakin mesafelerde gel git yapin markete bile arabayla gidin mesela devamli park etmek zorunda da kalacaksiniz, panik yapacaksiniz ama alisacaksiniz sonrasinda kim tutar sizi 💃
Yasemin38 miraneliz3402 öncelikle rahat ve sakin olmalısın canım hızını ve şeridini koruduğun sürece hiç sıkıntı yaşamazsın ve rahat olursun. Zamanla trafiğe çıktıkçada heyecanın falan kalmaz merak etme. Trafikte bayan görünce aptal tavırlar sergileyenler çok oluyor onlarıda umursamayacaksın