minnosunannesi06 Kizlar kendime göz kalemi rimel ve fondöten alicam ama fondöten cildime gitmiyor yağlı ve sivilcelenme yapan bir cilde sahibim hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorum
Nrc-2 minnosunannesi06 loreal in fondtenleri gerçekten çok güzel ben de yağlı ve hemen sivilcelenen bir cilde sahibim lorealin ürünleri cildime çok iyi geliyor. Göz kalemi olarak note markasının tombul kalemlerini öneririm mükemmeller👍🏻
Teachrr minnosunannesi06 göz kalemi pastelin show siyah beyaz dılı olan kalemini alabilirsiniz . Çok güzel hiç akmıyo . Rimelde big amd bold var şuan kullandığım çok memnunum çok sıkıntılı kirpiklerim yok . Fondöten içinde maybelline in fit me çık güzel
Smymn minnosunannesi06 fondöten loreal 👍verdigin paraya değer gerçekten.cilt rengini iyi seç yeterlili.dipliner flormar 👍 maskara Maybelline 👍goz cevresine de pastel kullanıyorum kapatici benim favorilerim bunlar 👍
BabyKayra Canım benim de cildim senin gibi çok fondöten denedim ama Loreal true match fondötene hasta kaldım şiddetle tavsiye ederim.