Bulut_pelin Kızlar oğlum 10 aylık ve organını keşfetti 1 aydır. Her bezlememde sürekli pipisini çekiştiriyor tırnaklarıyla yırtıyor izin vermiyor ki bezleyeyim. Sizde bu durum var mı acaba, takıntı haline gelir diye korkuyorum. Bi fikriniz vardır diye buraya yazmak istedim.
Sariiannee Bulut_pelin Hep kapalı olduğu için hem rahatlıyor hem de keşfediyor.Yani normal,zamanla geçer canım sadece dikkat et
tatlisert Bulut_pelin benim oğlum 7 aylık aynı anlattığınız gibi bezini açmamla eli oraya gidiyor kaşıyor rahatlıyo sanırım 😊
gozdearas Bulut_pelin ben doktoruna sormuştum engellemeyin keşfediyor demişti ama canını acıtacak diye korkuyorum 🤷🏻♀️
Bulut_pelin Sariiannee laisa bilmiyorum ki canım valla günde 2 kez de duş aldırıyorum ama havuzdayken keşfetti o gün bugündür hep oynuyor. Bi defasında kanattı hatta😂 kızarak da engellemek istemiyorum daha çok merak eder diye ne yapacağımı şaşırdım
Bulut_pelin tatlisert Gokcehanim Mirayten hahaha yanlız değilmişiz o zaman 😂 onlar da haklı yani bu suçlara gün boyu öyle kapalı yazık valla 😂 cevabınız için teşekkür ederim 😘
Mirayten Valla bizde ayniyim açtığımda oynuyor ve rahatlıyor resmen cok neseleniyoo😂😂istemiyor beslememi elini orda çekmiyor tobe