Busra19092022 Kızlar bebegimin çok gazı oluyo sürekli aglıyooo ne önerirsinizz en iyi çözüm nedir uyku sıfır artık bittim
MutluY_E Busra19092022 benimde bebişim 1ay 21 günlük, çoğu zaman benimde o şekilde canım. Gaz damlaları kullanıyorum, gaz masajı ve duş iyi geliyor. Youtubeden kolik şarkıları açıyorum o da iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun Hepsi geçecek sabır
saricivcininannesi Busra19092022 her akşam duş aldırıp gaz masajları yapabilirsiniz. Bacak hareketler ile dikkat ederek bacaklarını karnına doğru bastırabilirsiniz. Tüm bunların dışında gaz damlası da destekleyici bir ürün olur. Ben ilk 3 ay maflor ve nurse harveys beraber kullandım. İşe yaradı. Eğer bebeğim erkekse onlar daha da gazlı olurmuş
Busra986532 Busra19092022 Ennnn Önemli ve Etkilisi 🔴 Her gün kimyon çayı mutlaka iç sakın es geçme ( gaz yapan yiyecekler yemesen bile bebeğe neyin gaz yaptığını asla bilemezsin) 1 çay kaşığı da bebeğe ver 🔴 Her gün yarım çay kaşığı kadar zeytin yağı bebeğe ver. Sakın bunu da es geçme!! Sonra ki Maddeler Zeytin yağı ve bir damla lavanta yağıyla gaz masajı günde 3 defa karın ve ayaklara Gaz damlası Her gün, gün aşırı banyo (ikindi vakit)
Ysmndmrl Busra19092022 ben her yemekten sonda bir çay kaşığı kimyon sıcak suya koyup poası ile birlikte içiyordum bende gaz olmuyordu böylece bebek de rahatça gazını çıkarıyordu
Busra19092022 MutluY_E bende kullandım ama çok faydasını görmedim ilk bebegm o agladıkça aglıyorum piskolojım bozuldu vallahi amin güle güle büyüt bebişini inşallah canım
Busra19092022 saricivcininannesi bebegim erkek nurse Harveyi kullanıyoruz ama çok faydası olmuyor kaç damla veriyosun bana iki damla ver dedi eczaneci
Esraaa55 Busra19092022 iki damla mı sabah 10 damla aksam 10 damla kullandık bız ıkı damla bir işe yaramazki 🙄 normalde 20 sabah 20 aksam ama eczacı bize daha küçük 10 sabah 10 aksam demıstı nurse bızde cok işe yaramıstı birde hep aynı saatte vermeye özen gösterin her damla her cocukta fayda saglamıyor damlayıda degıstırebılırsınız ama iki damla cok az
Buse18062 Sab samplex ve biogia. . 4 aylık olana kadar neredeyse aglamasindan sürekli acile giderdim korkudan. Bu iki damlayı birlikte kullanmaya başladığımızdan beri elhamdülillah herşey yolunda
eneya İki damla mı iki damla işe yaramaz ki ben dokturumun önerisiyle günde sabah akşam 20 20 damla kullanıyorum ek olarak biogaia probiyotik kullanıyorum işe yarıyor düzenli kullanıyorum
Busra19092022 Esraaa55 gerçekten mii 10 damla nerde 2 damla nerde benim cocugum ondan durmuyo perişan olduk biz
[silindi] Kovaya ılık su koy altını soy kollarının altından tutarak içinde bir müddet beklet ağlaması kesiliyor ve bağırsakları rahatlıyor ben hep yapıyorum hatta bazen içine işediği de oluyor 🫣🫢
Esraaa55 Busra19092022 sen sabah 10 aksam 10 damla ver canım 2 damla onu rahatlatmaz o yüzden o kadar cok rahatsızlanıyordur birde etkısını hemen gostermez 3-5 gün sürer etkisini göstermesı hergun duzenlı verın aynı saatlerde
[silindi] Busra19092022 kesin dene ben aşırı faydasını gördüm aklıma spaya götürüyorlar ya ordan geldi denedim
Busra19092022 Esraaa55 zararı olmaz demii cocugum yogum bakımda falan yattıgı için çok korkar oldum pipirikliyim
Esraaa55 Busra19092022 rica ederim etkisini görene kadar düzenli kullanın 5 gün sonra hala bi azalma yoksa aglamalarında damlayıda degıstırebılırsınız
Esraaa55 Busra19092022 bnımkıde kuvezde kaldı bir zararı olmaz merak etmeyın bnde kullandım 4 ay bızde cok ıse yaradı 4. Ayına gırdıgınde bıttı gaz sorunumuz bnde vermeyı kestım vermeden once calkalayın damlayı ıyıce sabah 10 aksam 10 damla verin
Busra986532 Busra19092022 Eklemeyi unuttum. Kundak yaparken bacakları serbest olacak şekilde kundak yap. Sancı girdiğinde dizlerini karnına götürerek gaz çıkarıyorlar ve öğreniyorlar.