toyanne Merhaba bir buçuk aylık bebeğin damaklı damarsız hiçbir emziği tutmuyor. Avent almak istiyorum ama tutmazsa verdiğim para boşa gidecek, malum pahalı avent memnun kalanlar ya da başka önerisi olan var mı ?
Betul-08 toyanne hiç bir emziği tutmayan bebeğim için aventi kesin tutar dediler aldım yine hüsran asla tutmuyor midesi bulanıyor şimdi bir marka daha öneriyorlar kesin tutar diye emzik 300 alıp almamak arasında kaldım uyana kadar emziklere 600 verdim zaten ama yok tutmuyor
Mtzzeynep toyanne bende bütün emzikleri denedim tutmadı avent aldım onu da tutmadı. Herkes benle dalga geçti bin lira da versen tutmayacak bı çocuklar belli tutmayacak diye. Tutmayan tutmuyor canım
Elferk toyanne bazen deneme yoluyla bulunabiliyor. Kızıma avent ve bibs denedim tutmadı.3 aylıkken wee nın silikon emziğini tuttu. Biraz ısrarcı olmayı da deneyebilirsiniz .kızım ilk başlarda öğürüyordu. Emzik vermeyin diyorlar ama anne olmadan da sakinlestirebildigi için emzigi destekliyorum kendimce🙈
Leomomy Merhaba, ben tam 1 ay dolduktan sonra avent verdim, ilk seferde tuttu bebeğim. Başka marka denemeye gerek kalmadı. Yorumları hep olumlu olduğu için tercih etmiştim, iyi ki de onu almışım diyorum şimdi.
Ezel_26 Ay benimde 12 günlük tutmuyor avent wee damaklı biraz uykuda tutuyor zor oda bende kauçuk denyim dedum
Tugcesilam toyanne ben ilk nuk vermiştim tuttu sonra tutmamaya başladı daha sonra awent verdim 21 a0ya0 küada0t onu wmdi sonra bıraktırdım