Sumeyye068 Sevgili anneler oğlum 8 ay 15 günlük. Gece uykularımız zaten uzun zamandır çok kötü. Ama bi kaç gündür gündüz 2.uykusunu uyumuyor gözlerinden uyku akıyor gözler kapanıyor tam uyuyor diyorum uyanıyor . Sadece 10.30 la 12 arasında bi uykusu var . Sonra 3 de tekrar uyurduk ama yok uyumuyor . Böyle mi devam deceniz düzelecek mi
Divayorgun Sumeyye068 uyku düzeni kötü gibi ondan olabilir mi? Normalde en geç 10 da gece uykusuna tamamen geçmeli. Sabah kaçta kalkıyor
BARTUMOM Sumeyye068 9 aylıktan beri tek uyku yapıyor oğlum şuan 22 aylık gecede pek uyuduğu söylenemez
Dondurmalikahve Sumeyye068 Benim oğlum da 9 ayda geçmişti ve ilk zamanlar tek uykuda 3 3,5 saat uyurdu
Sumeyye068 Divayorgun yok orda söylediğim gündüz uykusuydu 8-9 arası en geç uykusuna yatar gece ama hep uyanır . Gündüz 7 buçuk gibi kalkar . 10 gibi bi uyur bi de 3 gibi uyur 2 uykusu vardı
Aslicamm Sumeyye068 merhabalar, bildiğim kadarıyla 8. Ayda da uyku gerilemesi var geçici bi süreç siz yine uyutmaya çalışmaya devam edin bence
Haffuse Atak ya da dis olabikir, kizim 8 aylik ve hem atak hem 3 dis birden cikarmasi bizde de uykulari silip atti… Endise etme insqAllah duzene girer… Uyku egitimcikeri uyumadigi zaman dinlenmesi bile yeterli olur diyor…
Sumeyye068 Haffuse bizimde öyle oldu üstten 3 dişi birden çıktı şu an toplam 6 dişimiz var . İnşallah öyledir 🙏
BARTUMOM Sumeyye068 hayır gece 50 kez kalkıyor gündüzde hiç derin uykusu yok 2 saat gündüz uykusu yapıyor ondada 3 4 kez kalkar
Dondurmalikahve Sumeyye068 gece uykuları nasıl ne durumda tek uyku azdan ziyade tek uykuda uyuduğu uyku saati az
Haffuse Sumeyye068 oy oy, ondandir ya… iki on ve iki alt disler kolaymis ya… Onun disindakiler cok zor… siz de 3 er gidiyorsunuz🥲 Allah bizlere sabir, bebislerimize huzur versin… Ben 3 gundur calpol veriyor geceleri agrisi azalsin diye… Gunduz bi sekilde idare ediyoruz da, gece cok daha zor…
Sumeyye068 Haffuse evet bizimde öyleydi gece calpol veriyorduk . Ama şimdi gündüz uykusu da yok. Çokça aminnn 🙏