Sedasnmazturk Kızlar 2 haftalık bebeğim çok gazı var özellikle geceleri hiç uyumuyo Öner’iniz var mı çok acilll
Esraw Sedasnmazturk Canım gaz masajı yap daha çok küçük olduğu için yavaş yap ama rezene iç kendin bol bol ben nane kaynatıp veriyordum 2 3 çay kasigi sende ver bence ayrıca yediğin bütün yemeklere kimyon kat tabi bunlar kesin çözüm değil ama en azından rahatlatır çünkü gaza kesin çözüm yok malesef
Semrakrhn38 Sedasnmazturk Onceligim masaj canim bebek yagiyla masaj yap her emmeden yada mamadan snra gazini kesin duy cikartsn siz rezene kimyon icebilirsjniz yemeklerinize kimyon atin gaz damlasidw bioga relactaz maflor kullandim ama iyisi bioga geldi bize bnm bebegimde cok gazli bi bebkdi kolik bi bebek cok cektim bn Rabbim yardimciniz olsun
AtaTrkmn Sedasnmazturk biogaiya ve aguline iyi geldi bize ve tabiki masaj. Metsil, maflor, sab damlalarını denedik hiç biri iyi gelmedi😞 Gazdan dolayı uyuyamıyodu şuan gazımız çok aza indi bitti sayılır hatta şimdide alışkanlıktan uyumuyo🤦🏻♀️😄
Mugurs Bioaiga gaz damlası kullanabılırsınız ilaç değil bağırarak için yararlı bakteriler içeriyor bız 20 gündür kullanıyoruz bızı rahatlattı. gaz masajı da etkıli olur.👍🏻
Sedasnmazturk Bana çevren kimyonlu çay yap ılıt bi çay kaşığı ver dediler yine rezene çayı içinde dediler
Kybele Metsil biogia kullandım fayda etmedi. Sab simplex kullanıyorum 2 aydır, o da fayda etmedi. En sonunda doktor gazın tek çaresi zaman dedi. Kollarım bitik bi halde devam ediyoruz işte, az önce çıktı ağlama krizinden en son kızım. Bıktım tükendim artık, ikinci çocuk falan düşünmüyorum ben öyle soğudum. Hani geçiyordu 3. aya doğru? Al işte geçmedi
Nurdanalper Bizde 10 gün çektik bu gaz problemini . Yapamadığım şey kalmadı kimyon çayı icirdim sürekli gaz masajı. Biogaia verdim daha Beter yaptı çocuğu. Acı elma yağı ile mesaj biraz rahatlatti. Kiraz çekirdeği yastığı biraz sakinleştirici oldu. Ama en son kehribar kolye aldım . Taktiğim gün gaz problemi bitti. şimdi hiç birşey yapmıyorum sadece kolye takılı kesinlikle tavsiye ederim
B_H2019 Sedasnmazturk bizde gazdan cok cektik biogaia damla calmosine diye bir şurup kullandım bunlar rahatlatırdı bebeğimi bide en etkilisi yaglı gaz masajı