Elifnaz_anne Gamisuu çocuk icinmi kendiniz icinmi ben kendim için vurundum oğluma sprey şeklinde kullandım iğne ile canını acitmadik
livanurvealpinannesi61 Gamisuu biz oğluma kullandık ama doktor iğne şeklinde önermiyorum ağzına damlatın dedi.
dlk1410 Gamisuu yok ya korkmayın. Ağızdan verdik düzelmedi. 5 hafta iğne şeklinde vurduk. Daha batırmadık inşallah düzelirler
livanurvealpinannesi61 Gamisuu bebeklere iğne şeklinde önermiyorum canları acır diye bize 4 kutu vermişti 1 kutu da 5 ampul var dı
Gamisuu dlk1410 inşallah kansızlık demir B12 vitamini eksikliği olunca insan ister istemez telaslaniyor
dlk1410 Gamisuu Bizim 7.aydan beri var. Şuan 17 bucuk aylık ve bir türlü düzelmedi. Istahsizlik diz boyu bakalım nasıl olacak
Gamisuu dlk1410 dlk1410 bizimde 13 aylık çok iştahsız umarım düzelirler en kısa sürede doktor bu yüzdende iştahsiz olabilir düzenli kullanımda düzelir demisti
livanurvealpinannesi61 Gamisuu bize 8 aylıkken verdi 1 yaşa kadar kullandık canım şuan 20 aylık B12 si en son iyi çıkmıştı.
Gamisuu Elifnaz_anne ağızdan da var ama iğne daha etkili dedi doktor başka yere de götürmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek
Arsima19 Bizde codex vururdurdik kızıma 94 ten 270 e cıktı ama yeterli değil dedi dr yine de. Bol kırmızı et yedir dedi
Elifnaz_anne Gamisuu balık ciğer yedirdim düzenli et ürünü ağzına surmezdi onları yedikten sonra çok güzel yükseldi.bakliyatlara bakın googledan beslenme çok önemli B12 de