92kubra Kızlarrr uygulamada bebeginiz dönmeye başladı diye yazıyor ama bizde asamesi yok. Yüz ustude cok yatiriyorum ama henuz dönmüyor. Ne durumdasınız siz
Birdunyabircennetannesi 92kubra 8 aylık döndü oğlum. Hiç endişelenme. Zamanı gelince yapıyorlar. Sana tavsiyem sürekli sert zemine yatır. Kafasının arkasına doğru sevdiği oyuncakları koy ve elinle destekle dönmesini
Slm1122 92kubra 6 aylıkken döndü birden hemde siz heran döncek gibi tedbirinizi alın bi anda yapıyorlar canım
Pol34 92kubra bebeğim 17 aylık geçen gün uygulama sayfasında bebeğinizi yürüteçe koymayın falan yazıyordu 🤣 takılmayın bence 3,5 ay erken bile sayılır dönmek için
Deletedmom_123 Boşver canım her çocuğun gelişimi farklı benimki 3.5 aylıkken döndü arkadaşımın beş aylıkken. Onunki 3. Ayında oyuncakları tutuyordu benimki 5. ayda
92kubra Deletedmom_123 tabiki öyle.. herhangi bir bebekle kıyaslama yaptığım için söylemedim ama. Sadece insan heyecanla gelişimlerini gormek istiyor. Tamamen kendi heyecanimdan yoksa zaten çok sağlıklı şükür
Slm1122 92kubra en iyisi canım çnkü o kdar beklemediğim anda döndüki ALLAHTAN yere geçiş yapmıştık koltuklardan😂
92kubra Slm1122 😁 bizim evimiz taş ev ama nereye kadar yastıkla koruruz bilmiyorum. Insallah bir kaza bela çıkmaz.
Slm1122 92kubra İnşALLAH canım çok dikkatli olman lazım daha dönme yuvarlanma oturma emekleme taytay durma ilk adımlr çok zaman var ve hepsinde yastıkla gezdim arkasında o halde kaç düştü ALLAH korusun yavrularımızı
Pol34 92kubra yok yürüteçlik hali mi kalmış 17 aylık at gibi koşturuyor ortada. Yürüteç 7.-8. Aylarda falan olur belki.