Pikapikapikacuuu Ben bütün sütlü tatlıları çok seviyorum ama favorim üzeri nar gibi kızarmış fırın sütlaçtır. Sizin en sevdiğiniz tatlı hangisi? Belki yeni tatlılar öğreniriz 🥰
Pikapikapikacuuu Seda2013 ayy kıbrıs tatlısını da çok severim 😍. Piyanoyu görmüştüm ama hiç denemedim. Şimdiden afiyet olsun 😘
alinaannee Pikapikapikacuuu hele profiterol ek muhallebi Kazandibi canlarım benim köstebek pastam mozaik pastam cheese kekim bebeklerimmm❤️😆😆
Gryffindor Çok basit ama halka tatlısı. Böyle şerbetten yeni çıkmış sıcak😋 ama böyle dışarda kağıda sarılmış yiyeceksin
Demirac19 Gryffindor off 🤤 tam da bu şekilde kaç sene önce Eminönün de bir abla satıyordu ve tadı hala damağımda. Ve ben türkiye de yaşamıyorum burda taze bulmak zor 😭
Balkizlarim Pikapikapikacuuu soğuk baklava , oreolu ıslak browni , Nutella kurabiye , İzmir bombası ayyy cooook sayarım hepsi işte 🤣🤣🤣
Saafie Pikapikapikacuuu Cevizli olmayan bütün tatlıları seviyorum özellikle sütlü tatlılar 😍 bunun içinde kadayıflı muhallebi tatlısıyla aşk yaşıyorm