Fatmagularvas Doğum yapalı 4 gün oluyor oğlumun bezinde Turuncumsu gibi lekeler var bunun sebebi nedir acaba?
Hazel0506 Fatmagularvas benim bebişte de vardı canım böbreklerde kristalleşme olduğu için susuz kaldığı için demişti doktor sonradan götürdüm. Ama çok küçük daha yeni seninki bi bilgim yok ne yapılır. Üstte kalsın
Winnithepooh Fatmagularvas bende yaşadım 2 günlükken ebzinde turubculasmalar susuzluk ve aç kaldigindan dedi doktoru şu ver her gün ve bolca emzir yada mamayedir karnı doysun geçmiş olsun bikac güne geçiyor
Patasana_ Fatmagularvas Yeterli beslenemediğini gösterir o turuncu kristaller sürekli uyuyosa da sarılığı yükselmiştir beslenmeyi arttırın uyanmazsa da hastaneye gidin mutlaka aynı şeyi bizde yaşadık çünkü
edanrr yine doktorunuza bir söyleyin bunu ama 1 çay kaşığı da su verin. 6 ay beklemeyin çünkü onlarda bir insan ve 1 çay kaşığı zaten minicik bir miktar. tam tersi verilmediğinde hep böyle problemler çıkıyor.
Fatmagularvas Bir de bişey daha soracağım arkadaşlar sürekli uyuması normal mi ben uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için uyanmıyor doyuyor mudur doymasa acıkır ağlardı değil mi günde 4-5 tane bez değiştiriyorum sütüm yetiyor mudur doyuyor mudur acaba ?