Bayramsevincim Merhabalar saglik ocaginin verdigi kan ilacini vermek istemiyorum içeriğinden dolayı önerebileceğiniz temiz icerikli kan ilacı varmi birde d 3 vitamini
Gamzosgamzos Bayramsevincim ben ilk kızama sidefer kan damlası ocean d vitamini kullandim simdi ikinci bebegimede aynılarını kullaniyorum
Deletedmom_27 Bayramsevincim bende çok araştırdım buradan bebeğim devit 3 yüzünden sağlık ocağının verdiği kabızdı bende bestiron aldım hep kaka yapmaya başladı içeriğinde hakiki zeytinyağı ve portakal aroması varmış c vitamini yönünden
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_27 demir damlası alırken +2 demir içeren olmasına dikkat etmek gerek en etkili +2 demir içerenler myron fermix nutrigen treelife gibi. Bestiron +3 demir içeriyor mesela bende onu kullandım
Mrvekpk Bayramsevincim biz basindan beri sidefer ve ocean kullaniyorz ikiside doktorumuzz önerdi kizimda severek zorlanmadan iciyo
Buket_D Nereleregidem gerçekten başka konularda da doktorlar farklı konuşuyor anlamıyorum bunun bir kuralı yok mudur yahu? 9 aylık testlerinde her şeyi iyi çıktı bebeğimin. Bazı bebeklere yararken bazılarınq yaramıyor galiba. Ben vitaminlerin yanında beslenme ile de destekliyorum.
livanurvealpinannesi61 Bayramsevincim ocean kullandım ikisini de hiç memnun kalmadım mümkünse başka marka alın 13 aydır ocean Microfer 18 aydır ocean kullandım değerleri düşük çıktı. Çoğu kişi de aynı sorunu yaşamış. Demir damlası bestiron yada myron alabilirsiniz d3 olarak tree D vit yada newvit öneririm..