Minikada Melooo26 Merhaba doktorunuzdan memnunmusunuz bend eskisehirdeyim acıbadem Hastanesi’nde Mehmet kuşku ya gidiyoruz ama değiştirmek istiyorum Gökhan beyin ilgisi alakası tanı koymasi nasıl onerirmisiniz
Melooo26 Minikada merhaba ben çok doktor denedim Gökhan beyin yaklaşımı gerekli her şeyin yapılması detaylı bilgi vermesi işinde gerçekten profesyonel kesinlikle öneririm ben çok memnunum ayrıca her zaman ulaşabilmek harika 👌🌸
Biyologmom Minikada ben bu dr az kalsın dövecektim 2 haftalıktı kızım sağından solundan baktı yolladı bişey demeden beni ilk anneliğim insan bi bilgi verir o zaman özelde ilgi görelim dedik adam anca laf sokuyordu. özel ümitle Naim aya gidiyorum herşeyi sorar söyler sen sormadan bakar ilaç yazmayı seviyor ama öğrendim herşeyi almıyorum. Çok aşırı ilgiliymiş bi kaç dr gidince fark ettim.
Aylin_07 Mavisdrn aa bilmiyorum ben doğumu camlica erdem de yaptım haziran da kadın dr dan da çok memnundum ve onu oneresi ile özlem Cantürk e gittim 3 ay 6 gunluguz gayet iyi gidiyoruz özlem hanmla
Okya Busragokceberra bende vitalide doğum yaptım ama o çocuk doktorunu beğenmedim Olimposa gidiyoruz. Antalya için doktor tavsiyelerine açığım özel hastane olursa daha iyi olur özel sağlık sigortamiz var çoğu özel muayene de geçmiyor
Biyologmom Seda2013 ben de kendimi bi bu şekilde düşünüyor sanırdım bana iyi dr denk gelmiyor herhalde diye cimere yazıyorum valla yok gerçekten biri elimde kalacak
Kbse Busragokceberra Hatay İskenderun gelişim hastanesi uzman pediatrist Emin Turhan en son 350tl idi
Kbse Busragokceberra Hatay İskenderun uzman Dr levent Altunay 6-7ay önce 250tl idi yarım saat en ince detaya kadar bakıyor palmiye Hastanesi’nde ise mürşit Acemoğlu muayene ücreti 290 aşırı detaylı bakıyor ve muayenesi bayağı uzun sürüyor tavsiye ederim
denizkizi_ Kbse Levent Altunay bizim doktorumuz kesinlikle harika bir doktor aşırı memnunuz güvenle götürüyoruz
Firdevsibici İstanbul özel Şafak hastahanesi Tuba özdemir 225 lira Sgklı fiyatı Gerçekten gözüm kapalı tavsiye edebilirim mükemmel ilgili bir doktor
NurCum Tgbaygn Merhaba Her Dakka Ulaşabilceğimiz ve Herşeyde Antibiyotik veya İlaç Veren Bir Doktormu yoksa değilmi İlgisi Yaklaşımı Nasıl?
Tgbaygn NurCum kendi numarasını falan vermiyor fakat ben her ihtiyaç duyduğumda asistanına bağlanıp işimi halledebiliyorum antibiyotik kolay kolay vermez genel olarak ilaç pek faZla vermiyor gerekmedikçe güleryüzlü gayet ilgili nazik ootavsiye ederim pişman olmazsınız
Biyologmom Minikada yok gökhan görünmez dr doğum doktorumuzdu hiç ilgili değildi ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorumdum şükür öğrendim artık ümit vişnelikte Naim aya gidiyorum 3 4 dr gittim.
Munise18 İstanbulda dr mustafa aydın özel muaynanesi var camlıcada cok iyi bi doktor yılların dr kendı cocuklugumun dr simdi cocugumu gotuyorum cok bilgili ve mütedeyyin bi doktor 600 tl ücret
incircekirdegi Busragokceberra Ankara Memorial Hastanesi, Ahmet Demir’e gidiyoruz. 1100₺. Çok ilgili rahat bir doktor, kafanızdaki tüm soru işaretlerini, evhamlarınızı giderir her seferinde, yarım saat 40 dakika sohbet etmeden ayrılmıyoruz yanından🤭