Yakamos Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük ve diş çıkardı ucu görünüyor pirinç tanesi kadar sizce normal mi başına gelen var mı ? Daha erken değil mi ?🤷🏼♀️
AysegulSacan Yakamos Yakamos çok normal dişli doğan bebekler bile var benimde kızım 4.5 aylıkken çıkarmıştı dişini o yüzden endişe etmene gerek yok bence ama yine de içinde kalmasını istemiyorsan doktoruna danış
Nimetzumra Yakamos buna canı gönülden katılıyorum daha yeni bir post gördüm ÇOCUĞUNUZUN ŞİMDİKİ HALİ DİYE KAC KİŞİ YORUM YAPMIŞ AMA YENİ ANNE OLMUŞ TECRÜBESİZ VE Bİ UMUT TECRÜBELİ ANNELERDEN YARDIM İSTERKEN O POST BAZEN GÖRÜNMEZ BİLE COK ACEYİP 😏😏😏
Asel_Kusum4443 Benim kızım da 4 aylık damaklari kabarmış sanki sürekli salya var bide ne bulsa ağzına götürüp damaklarini kaşiyo ben de erken cikicak galiba diye düşünüyorum hem üstte kalsın hem de ben de bekleyeyim bakalım normal mi inşallah bilgisi olan biri yazar 🙏
Ndrg-12 Yakamos biz de beş aylıkken çıkardık. Dökülmedi de. Doktor da bişey olmaz normal dedi ikinci dişi bekliyoruz:)
Felfena Yakamos çok normal her bebek farklı zamanda çıkarıyor nasıl 6 ay normalse 3 ay 5 ay da normal 🌺
Buuycu Yakamos Normal tabi ki bizimde 4,5 aylıkken 2 alt dişimiz çıktı şimdide 5,5 aylığız 3. Alttan sağdan gelecek gibi bazı bebekler erken çıkarıyor Hatta kuzenim doğduğunda dişi vardı 😊 bu arada 25 yaşında sapasağlamda dişleri var
Berenpinar Yakamos diş genetik bir olay. Bebeklerde diş çıkarma anne ve babanın bebekliklerinde çıkardıkları dişlere bağlantılı.. Annene sor bakayım sen kaç aylıkken diş çıkarmışsın? Velhasıl kelam normal endişelenecek bir durum yok.
Meryem111 Yakamos Baya erken çıkmış bir doktora sor istersen cok erkenmi ya ay benm oğlum 9 aylık oldu hala cıkarmadı cok kötü durumdayız 😖
Ocak2021 Yakamos ablamın oğlu 4 aylıkken çıkardı doktora götürmüştü doktor kemik yapısından kaynaklı olabileceğini normal olduğunu söylemişti
Kizannesi92 Yakamos oğlumun da kızımın da üç ayliiken dişleri sizinki gibi görünüyordu oğlum büyük onun hatırlamıyorum da kızım in buçuk aylık şu an sekizinci dışını çıkarıyor evde kemirmedigi yemediği şey kalmayacak koltuk örtüsünü disleye disleye koparmış babası parçasını aldı bak annesi kızımın neleri yiyo diye bana gösteriyor doktora sordum normal genetik dur dedi