LadyNiss Bebeğim dışardayken özellikle ev gezmelerinde uykusu geldigi vakit uyuyamiyor ve kıyametler kopuyor uykusuzluğumuz huzursuz ediyor özellikle iki gündür daha da arttı bu durum. Sizler disardayken durumlarınız nasıl ?
_annee_ LadyNiss benim kızımda öyle maalesef. Evde uyuduğu gibi hiçbir yerde uyuyamaz. Ben sadece annemlere gidiyorum o yüzden.🤷♀️😊
Zlm LadyNiss uykusu varsa huzursuz olur ama gerekiyorsa ben başka odada uyuturum orda uyur öylede uyumuyo mu
Busra2835 Benim kızımda uyumuyor daha yeni 2 ay aşılarını oldu dün halasina gittik normalde orada uyuyan bebek hiç uyumadı huzursuz oldu hep memede durmak istedi
LadyNiss @_annee_ annemlerde rahat böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç ama onun dışında her yerde problem oluyor yavrum eziyet çektiği için de benim de gidesim gelmiyor mecbur kalmadıkça 🙄
stillwasser LadyNiss benim bebek heryerde uyur dugunde bile pusette dugun bitene kadar uyur ama kotu bi huyumuz var emmiyor ve hep sagarak veriyorum
Damla29 LadyNiss oğlum her yerde uyurdu ama kızım hep beşiğini isterdi uyumazdı başka evde yer yadırgardı suan 9 ayına giricek bu durum biraz daha düzeldi gbi ayagımda uyur ama sessiz bi evse her bebek bit olmuyor ki ben 5 6 ay bi yere gitmedim sırf bu yüzden
Denizanasi92 LadyNiss ne kadarlık? Bizde de bu sorun küçükken vardı beşikten başka yerde sallanmayı sevmezdi ayağa alıştırdım 5.ayda, ondan sonra uyumaya başladı.